Uutiset  

Dyno-might on muuttanut!!! Uusi osoitteemme on Ojangonkaari 6, Kirkkonummi, hallit 10, 39 ja 40. Tervetuloa!!

   

Dyno-mightin myymälästä saatavilla akut, jarrupalat, sytytystulpat, sisäkumit, öljyt ja öljynsuodattimet moottoripyöriin.

 

Dyno-might on avoinna ma-pe klo 10-17 ja talvisesonkina ti-pe 10-16 tai sopimuksen mukaan. Meiltä myös NOS ilokaasupullojen täytöt!!! Varaa aika säätöön, renkaanvaihtoon tai ilokaasupullon täyttöön numerosta: +358 40 774 9633

 

Dyno-mightin uudistunut verkkokauppa on avattu!! Yli 70,000kpl Custom Harley Davidson varaosaa ja tarviketta.Voit tilata mihin tahansa Suomessa kätevästi matkahuollolla, tai noutaa myymälästämme Kirkkonummelta jopa SEURAAVANA PÄIVÄNÄ!!!! 

Tsekkaa sivut:

http://www.hdcustomparts.fi

 

 

Power Commander V

UUTTA! Laite sisältää monia uudistuksia aiempaan PC IIIusb-malliin verrattuna:

 • puolta pienempi koko
 • USB saa virtansa tietokoneelta (ei enää erillistä virtalähdettä)
 • mahdollisuus vaihtaa kahden kartan välillä (vaihtokytkin ei ole vakiovaruste)
 • vaihde- ja nopeustunnistimet (kartan voi säätää kullekin vaihteelle tai nopeusalueelle)
 • analoginen tulo (sallii 0-5 voltin anturin liittämisen ja kartan säätämisen, esim. lämpötilan tai ahtopaineen mukaisesti)
 • vaihteen tunnistimella varustettuna PC V sallii erilliset kartat jokaiselle sylinterille jokaisella vaihteella (esim. nelisylinterisessä kuusivaihteisessa mp:ssä saattaa näin toimia 24 eri karttaa polttoaineen syötölle)
 • pa-säätöaluetta on laajennettu -100/+250 (aiemmin -100/+100) eli säätömahdollisuuksia 8 injektorin moottoreissa on aiempaa enemmän
 • kymmenen pylvästä kaasun asennolle (aiemmin 9)
 • paranneltu kiihdytyspumppu-toiminto (laajemmat säätö- ja herkkyysrajat)


Harley Davidson- mallissa lisäksi:

 • ruiskutuksen ja sytytyksen säätö
 • kierrosalueen laajennus "Rev Xtend"
 • "Warm Up"- säädöt ruiskutukselle (laite tunnistaa moottorin lämpötilan ja sallii sen perusteella tehtävät ruiskutuksen ja sytytyksen säädöt)
 • näyttää J1850-tietoja vakio-ECU:lta (lämpötila, ruiskutuspulssin kesto, sytytysennakko, nakutustunnistin, ym.)


PC V:n AUTO TUNE-toiminto

 • AUTO TUNE - kitti on piakkoin saatavilla. Se sisältää happitunnistimen(et) ja ohjausboksin(t) jotka liitetään suoraan PC V:een, mitkä sallivat ruiskutuksen automaattisen säädön
 • AT voi luoda vaihdekohtaisen kartan, HD-malleissa haluttaessa myös sylinterikohtaisesti (perusasetuksilla se luo kaikilla vaihteilla samoin toimivan kartan)
 • kartan jokaisen solun tieto on muokattavissa erikseen mikäli seosta halutaan säätää tarkasti

Dynojet 250i

Tuodessamme edistyksellisen DYNOJET 250i:n eteläiseen Suomeen, pystymme tarjoamaan parasta moottoripyörien virittämisen saralla.

Valikoimassamme on muitakin palveluja, joilla polttoaineen suihkutuksella varustetusta moottoristasi saadaan paras mahdollinen tehonlisä ulos. Avasimme liikkeemme toukokuun toisella viikolla 2008. Ensisijaisesti teemme moottoripyörien tehopenkkitestausta/säätöä sekä valikoituja moottoripyörien huoltopalveluja.

Lisäksi teemme esimerkiksi renkaiden vaihtoja ja tasapainotuksia.

NOS ilokaasu täyttöasema

NOS-laitteistojen yleistymisen johdosta Suomessa, olemme katsoneet tarpeelliseksi saada Espooseen NOS-täyttöaseman. Täytämme kaiken kokoisia pulloja ja huollamme mitä tahansa NOS-sovelluksia. Katso tarvitsemasi palvelutoimenpiteen hinta hinnastostamme.

  

Ensiluokkainen dynotila

Huolelliseen kartoitukseen perustuen, olemme suunnitelleet ja rakentaneet Dyno-Mightin tiloihin parhaan mahdollisen tilan tehopenkille.

Tällä estämme monia niistä ongelmista, jotka ovat vaivanneet useita kilpailijoitamme.Tarvitsimme äänieristetyn dynotilan voidaksemme toimia naapureita  häiritsemättä, ja lopputulos paitsi vaimentaa melun olemattomiin, myös säilyttää tilan lämmön tasaisena säädetyssä arvossaan. Näin pystymme jäljittelemään todellisia ajo-olosuhteita sekä suorittamaan luotettavia testejä vakioiduissa oloissa. Tilan ahtaus ja ilmastoinnin puute johtavat lämpötilan nousuun sitä mukaa, kun testattavan moottoripyörän käyntilämpö nousee. Dyno-Mightin tila on huomattavan suuri ja se on varustettu huippunykyaikaisella ilmastointijärjestelmällä. Tällöin testauksessa ja säätötyössä on aina toistettavissa tarkat vakio-olosuhteet jokaisella käyttökerralla.